PARTNERS

Wil je jouw bedrijf hier, neem dan een kijkje op onze sponsor pagina 

ABC


ABC
EEN HART VOOR MOTOREN

Anglo Belgian Corporation, is een toonaangevende motorenfabrikant die van ontwikkeling tot indienststelling bij de klant verzorgt vanuit de Gentse site.
ABC-motoren vind je terug in schepen, locomotieven en generatorsets.

Momenteel telt ABC zon 300 medewerkers die elke dag, gepassioneerd zijn over en door motoren. In onze stabiele, familiale omgeving gaan we dagelijks voor innovatieve ideëen om onze motoren te vernieuwen, te verbeteren en te optimaliseren. Geen brandstof of toepassing is ons teveel.

Anglo Belgian Corporation werkt namelijk voortdurend aan de ontwikkeling van efficiëntere motoren met meer vermogen, een lager brandstofverbruik en dus minder uitstoot.

Meer info op : https://www.abc-engines.com/

BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP


Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische producten (garen, vezels, technisch textiel en technische platen), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook stofferingen.

B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt meer dan 5.000 mensen te werk, verspreid over 29 fabrieken, 18 verkoops- en distributiecentra en heeft een sterke aanwezigheid in 17 landen doorheen Eurazië, de Amerika’s en Oceanië. Het bedrijf behaalde in 2018 een omzet van €2 miljard en bedient klanten in 140 landen. B.I.G. is trouw aan zijn geschiedenis als familiebedrijf en zet zowel duurzaamheid, innovatie als zorg voor zijn werknemers centraal.

Binnen deze internationale context, willen we de continue technologische vooruitgang van Beaulieu International Group waarborgen en naar Innovation Excellence streven, zowel op het gebied van product development als in onze productieprocessen en nieuwe business modellen. Daarvoor zoeken we jonge, ambitieuze ingenieurs (m/v) die met enthousiasme in ons RED (Research Engineering Development) programma willen stappen om ons te helpen innoveren, als product & process development engineer, of als automation engineer.

Zoek je een uitdagende job in R&D of Engineering, in een jong team met ervaren coaches? Wil je onmiddellijk in actie komen? Spreekt de systematische training van je hard & soft skills binnen een goed omschreven carrièrepad jou aan? Benieuwd naar ons uniek aanbod? Neem dan contact met ons op en stuur je CV naar jobfair@bintg.com

DEME


DEME is een wereldleider op het gebied van baggeren, waterbouw en milieuwerken. Het bedrijf kan voortbouwen op meer dan 140 jaar knowhow en ervaring en onderscheid zich door een baanbrekende aanpak en innovatieve, nieuwe technologieën.

DEME heeft de ambitie te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, de groei van de wereldbevolking, de vermindering van CO2-uitstoot, vervuilde rivieren en bodem, en de schaarste aan grondstoffen. Hoewel de activiteiten van DEME begonnen met de kernactiviteit baggeren is de portfolio in de afgelopen decennia aanzienlijk gediversifieerd, met onder meer baggeren en landwinning, oplossingen voor de offshore-energiemarkt, maritiem civiele werken en milieuoplossingen.

Hoewel DEME zijn wortels heeft in België, heeft het bedrijf een sterke aanwezigheid uitgebouwd op alle zeeën en continenten en is het bedrijf actief in meer dan 90 landen. DEME kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, ondersteund door een groot eigen materieelpark , kan het bedrijf oplossingen bieden voor zelfs de meest complexe projecten.

In 2018 realiseerde DEME een omzet van 2,65 miljard euro. www.deme-group.com

VPK


VPK Group is een toonaangevende verpakkingsgroep die in 1935 in België werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid van een lokale speler tot de huidige internationale leverancier van papier op basis van gerecycleerde vezels en kartonnen verpakkingsoplossingen. Om onze producten te produceren, gebruiken we gerecycleerd papier als grondstof voor onze 100% recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen.

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan onze lokale markten en delen we onze expertise en kennis over de landen heen. Zo trachten we de beste oplossing volgens de behoeften van onze klanten te garanderen waarbij we steeds streven naar een optimale en betrouwbare service.

Onze dynamische bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van vier kernwaarden: ownership, trust, care en beyond. Ze vormen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

De aanhoudende groei van VPK Group is voornamelijk het resultaat van haar langetermijnvisie en engagement voor duurzaamheid, zowel ecologisch als economisch. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen betrekking heeft op ons product, onze interne en externe relaties en managementaanpak, maar ook op onze planeet.

Vandaag heeft VPK Group 6.500 mensen in dienst verspreid over 70 locaties in 20 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Aalst.

VPK Paper is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak vervaardigt jaarlijks zo’n 500.000 ton papier bestemd voor verpakkingsdoeleinden en beschikt over 3 papiermachines in Oudegem (Dendermonde).

CLAREBOUT


Crazy about potatoes? Dan zit je bij goed bij Clarebout! We zijn al meer dan 30 specialist in de productie van diepgevroren aardappelproducten. Clarebout Potatoes is een sterk groeiend familiebedrijf met productievestigingen in Heuvelland en Waasten. Onze heerlijke frietjes worden geëxporteerd naar meer dan 60 landen wereldwijd.

Het bedrijf, dat zijn wij allemaal samen. Net zoals bij onze aardappelen investeren wij ook in de groei van onze medewerkers. Je komt terecht in een hoogtechnologisch bedrijf waar je elke dag kan bijleren. Zowel persoonlijk als professioneel krijg je de kans om je volop verder te ontwikkelen.

Zin in een leuke en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden? Ontdek ons aanbod op jobs.clarebout.com!

Wie weet ben jij wel het zout op onze frietjes!

EXXONMOBIL


ExxonMobil is the largest oil company in the world. It is active in more than 200 countries. We achieved this by combining the first-class talents of our employees with first-class results in all areas we operate in. We believe in our people and are constantly looking for new talent. This is why we offer our employees every opportunity to develop their abilities. Everyone who starts working at ExxonMobil is offered a real career, not only a job. Training, regular job rotation and flexibility are key concepts for a successful career at our company. ExxonMobil has – compared with the small size of the three countries – a relative high number of plants and other sites in the Benelux. There are two ExxonMobil refineries, five chemical plants, a center for research and development, a lube oil blending plant and several offices. Besides, the biggest ExxonMobil service station can be found here.

More info on: http://www.exxonmobil.com/

SBE


SBE mixt jarenlange expertise met jeugdige creativiteit tot innovatieve bouwkundige en elektromechanische ontwerpen voor binnen- en buitenland. Zo bouwen we samen met overheden, aannemers en andere opdrachtgevers op een duurzame manier aan de wereld van morgen. Ons team van meer dan 140 enthousiaste ingenieurs en BIM designers en onze +30 jaar ervaring op de teller, maken van SBE een sterke en betrouwbare partner op de (inter)nationale markt. Met creatieve maatschappelijke verbeelding en solide procesbeheer focussen we ons op 5 kernactiviteiten: waterbouw, burgerlijke bouwkunde & infra, urbanisme & ontwerp, industriële constructies & gebouwen en elektromechanica. Hiervoor wisselt SBE moeiteloos van hoedje: van integraal ontwerper van bouwkundige constructies, tot projectmanager van de haalbaarheidsfase tot oplevering.

Op zoek naar ‘a great place to work’? Dan zit je zeker goed bij SBE! We kijken steeds uit naar gedreven mensen met een hart dat sneller gaat kloppen voor innovatieve ideeën en creatieve ontwerpen. We proberen onze medewerkers voortdurend te triggeren met uitdagende projecten waar ze hun tanden in kunnen zetten. Daarnaast houden we van verbondenheid tussen collega’s. We dagen elkaar uit met stevige teambuilding of activiteiten die soms een sportieve inspanning en dan weer een smakelijke ontspanning vragen.

Interesse? Meer info vind je op https://sbe-engineering.com/nl/.

YARA SLUISKIL


Yara Sluiskil is de grootste productievestiging van het Noorse bedrijf Yara International dat wereldwijd in 52 landen vestigingen heeft. Yara Sluiskil maakt stikstofhoudende kunstmest en industriële chemicaliën, zoals Air1 en NOxCare waarmee schadelijke stikstofoxiden (NOx) wordt afgevangen. Ook produceert Yara CO2 voor allerlei toepassingen, zoals bijvoorbeeld de bubbels in frisdrank en bier. In Sluiskil staan fabrieken die wat betreft veiligheid, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid bij de top van de wereld horen. Per jaar wordt 5 miljoen ton eindproduct verladen. Door de uitgebreide kennis, het internationale netwerk en 100 jaar ervaring, is Yara in een unieke positie om een van de grootste uitdagingen aan te gaan, namelijk voldoende gezond, betaalbaar en veilig voedsel voor iedereen.

Yara Sluiskil is one of the production sites of the Norwegian company Yara International. Yara has offices in 52 countries worldwide, sells its products in more than 160 countries and has nearly 15.000 employees. Yara Sluiskil has been located around the Canal Zone Ghent-Terneuzen since 1929, making nitrogen fertilizers and industrial chemicals, such as Air 1®, NOxCare® and CO2 for the soda and beer breweries.
Yara’s mission is ‘responsibly feed the world and protect the planet’. Yara’s knowledge, products and solutions grow farmers’, distributors’ and industrial customers’ businesses profitably and responsibly, while protecting the earth’s resources, food and environment.
Sluiskil is one of the largest production sites within Yara International. In 2016, more than 5 million tons of product were shipped. The factories belong to the most efficient and reliable in the world.
https://www.yara.nl/

ARLANXEO


ARLANXEO is een wereldleider op het gebied van synthetische rubber met een omzet van zo’n 3 miljard euro (2019) en ongeveer 3.900 medewerkers verspreid over 20 productiesites in 10 landen. ARLANXEO is opgericht in april 2016 als een joint venture van LANXESS en Saudi Aramco, waarbij sinds 1 januari 2019 Saudi Aramco het eigenaarschap voor 100% heeft overgenomen. Het hoofdkantoor van ARLANXEO zetelt in Den Haag, Nederland.

De kernactiviteit van ARLANXEO is de ontwikkeling, productie en verkoop van synthetische hoogkwalitatieve rubbers, met toepassingen in de automobiel- en bandenindustrie, de farmaceutische industrie, de bouw en olie- en gaswinning.

Bij ARLANXEO Belgium nv, de productiesite in Zwijndrecht, zorgen 340 competente en gemotiveerde medewerkers voor kwaliteit van topniveau. http://www.arlanxeo.com

BARCO


Barco designs technology to enable bright outcomes around the world. Seeing beyond the image, we develop visualization and collaboration solutions to help you work together, share insights, and wow audiences. Our focus is on three core markets: Enterprise (from meeting, classroom and control rooms to corporate spaces), Healthcare (from the radiology department to the operating room), and Entertainment (from movie theaters to live events and attractions). In 2020, we realized sales of 770 million euro. We have a global team of 3,300 employees, whose passion for technology is captured in 461 granted patents.

https://www.barco.com/en/

 

BASF


Onze BASF-collega’s werken wereldwijd samen om innoverende oplossingen en geavanceerde concepten te ontwikkelen. Hun passie doet ons bedrijf vooruitgaan en versterkt onze leiderspositie in de sector. BASF verwelkomt dynamische teamplayers, gepassioneerde en creatieve persoonlijkheden.

Jaarlijks werven wij ingenieurs aan met verschillende vakgebieden: werktuigkunde, elektrotechnieken, energie, chemische technologie, materiaalkunde, bouwkunde, logistiek, etc. BASF biedt iedereen een aangename werkomgeving, met stevige opleidingstools en een actief jobrotatiebeleid. Je hebt zelf je carrièrepad in handen. Dit kan verrassende wendingen nemen!

Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar ondernemerschap en innovativiteit beloond worden. BASF biedt bovendien een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan voordelen, zoals bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, internetvergoeding, maaltijdcheques en een interessant verzekeringspakket.

Met onze slagzin “We create chemistry” doelen we op onze productie van hoogwaardige producten en intelligente oplossingen. Zo speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op globale uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit. Met meer dan 110.000 medewerkers staan we ten dienste van klanten en partners in bijna alle landen van de wereld.

We zoeken jouw talent in onze BASF-familie!
Aarzel niet om ons te contacteren via rekrutering@basf.com.

CARGILL


Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met landbouwers, klanten en overheden helpen we mensen groeien en zich ontwikkelen, steunend op onze expertise en meer dan 150 jaar ervaring. We hebben 160 000 werknemers in 70 landen. Cargill heeft vestigingen in onder andere: Antwerpen, Gent, Izegem, Vilvoorde, Mechelen, Sas van Gent, Bergen op Zoom, … Cargill’s activiteiten in deze sites zijn onder meer:

  • Cacao en chocolade
  • Verwerking van granen en oliezaden
  • Verwerking van oliën en vetten
  • Biodiesel
  • Alcohol
  • Zoetstoffen, textuurmiddelen en zetmeelproducten
  • Onderzoek en ontwikkeling

https://www.cargill.com/

CONSULTES


Consultes is een allround partner voor bedrijven op vlak van milieu, preventie en energie. Onze experten nemen een coördinerende, ondersteunende of adviserende rol op binnen de bedrijven om ze met een deskundige en pragmatische aanpak op een hoger niveau te tillen.

Het 30-koppige Consultes-team met kantoren te Kortrijk, Gent en Antwerpen ontwikkelde een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, explosieveiligheid, lucht, REACH & CLP, machineveiligheid, Welzijnswetgeving, Vlarem, verpakkingen, ARAB & Codex, gevaarlijke producten, omgevingsvergunning, ADR, … .  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …). Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken over een uitgebreid netwerk.

Meer info op:  https://www.consultes.be/

DAMEN


Damen Naval offers you a career that is challenging, exciting and fun in equal measure. You could join our team – over 500 professionals in our locations in Schiedam and Vlissingen. The Naval division of the family-owned Damen Shipyards Group is renowned internationally for its on-time, on budget delivery of high-quality naval vessels, as well as its role of full-service provider, or integrator, throughout the life-cycle of its products. The division has a rich history reaching back over 140 years and is proud of its long tradition of serving the Royal Netherlands Navy (RNLN), the launching customer of eight successive generations of Damen Combatants. Today, Damen Naval operates yards and specialist engineering companies in the Netherlands, Belgium and Romania and additionally constructs vessels at non-Damen locations of clients’ choosing all around the world. Damen Naval is looking towards the future. Together with its partners, the division undertakes in-depth R&D with a view to optimising the efficiency of naval shipbuilding processes for the future. Are you ready for duty?

 

JAN DE NUL


Design. Build. Connect. Jan De Nul Group geeft vorm aan water en land. Wereldwijd. Van complexe diensten aan de offshore energie- en energietransitiesector, over grote bagger- en verdedigingswerken op de rand van water en land, tot uitdagende civiele en milieuwerken. Goed geïntegreerde competenties en investeringen leiden tot creatieve, duurzame en innovatieve oplossingen. Zo levert Jan De Nul Group resultaten voor tevreden klanten. Vandaag, maar ook morgen.

Honger naar kennis, uitdagingen en innovatie? Dan zit je goed bij ons! Elke dag werken we bij Jan De Nul Group als één team aan een toekomst waar duurzaamheid, kwaliteit en mensen centraal staan. Zie je jezelf werken aan de kust van Benin, windturbines plaatsen in Taiwan of tunnels renoveren in Brussel? Of draag je liever je steentje bij voor een beter milieu? Zowel op kantoor als op onze werven bouw je mee aan de wereld van morgen. Herken jezelf, ga met ons recht door zee en bereik het onmogelijke! Bezoek alvast onze website via: https://jobs.jandenul.com/nl

MARELEC


Marelec ontwerpt en produceert hoogtechnologische portioneer- en sorteersystemen voor de wereldwijde, voedselverwerkende industrie. Als sterk groeiende, technisch sterke en innovatieve speler geven onze medewerkers mee vorm aan onze toekomst en dit in verschillende afdelingen zoals R&D, Ontwerp, Productie, Service en E&I (hard- en software).

https://jobs.marelec.com/home/

https://www.marelec.com/home/

https://www.facebook.com/MarelecFoodTechnologies

https://www.linkedin.com/company/marelec-food-technologies-be/posts/?feedView=all

TOTAL


 Over de Groep Total 

Total is een wereldwijde en geïntegreerde energiegroep, één van de eerste internationale olie- en gasmaatschappijen en een belangrijke speler op het vlak van koolstofarme energieën. Zijn 98.000 medewerkers engageren zich voor een betere energie die veiliger, properder, efficiënter, innovatiever en toegankelijker is voor iedereen. Actief in meer dan 130 landen, stelt Total alles in het werk opdat zijn activiteiten consequent een economische, sociale en ecologische meerwaarde hebben. 

Cultuur & Waarden 

Onze mentaliteit en manier van werken is wat onze bedrijfscultuur onderscheidt. Het stelt ons in staat om onze ambitieuze projecten uit te voeren zodat onze mensen zich kunnen ontplooien en hen de kans te geven om zich verder te ontwikkelen. 

Wie zoeken we? 

Bij Total zetten we ons in om oplossingen te vinden voor de uitdaging van de klimaatverandering, terwijl we ook de sociale en economische ontwikkeling in de wereld ondersteunen door betaalbare, duurzame en schone energie te leveren. 

Om onze doelstellingen te bereiken zijn we op zoek naar jonge afgestudeerden met groeipotentieel, die graag willen leren, initiatief nemen en verantwoordelijkheid nemen. Bij Total is er plaats voor ondernemerschap, continue verbetering en verdere loopbaanontwikkeling, lokaal of internationaal. 

Hoe kan ik solliciteren? 

Bezoek onze website https://www.careers.total.com. Je vindt er alles over onze beroepen, de voordelen, de mogelijkheden en het rekruteringsproces. 

UMICORE


Reducing harmful vehicle emissions. Giving new life to used metals. Powering the cars of the future. As a global materials and technology group, we apply our specialist knowledge to offer materials and solutions that are essential to everyday life. We aim to be a clear world leader in materials for clean mobility and recycling and have turned our sustainability approach into an even greater competitive advantage.

With ambitions like this, imagine what you could do?

VINTECC


Vintecc (www.vintecc.com) is a technology provider for smart & connected machines. We strongly believe the future of machines is smart, virtual, connected and artificial. That is exactly the reason why we specialized ourselves in 3 main pillars:
– Projects: Smart & custom machine software development (Vintecc project)
– Virtual: Virtual commissioning, digital twin simulations (Dual)
– IoT: Data collection, exploration, analytics & AI algorithms (Capture)

As an accessible, hands-on partner and a team of 20+ engineers, we go beyond theory and are passionate about implementing state-of-the-art technologies in industrial applications.