Wil je jouw bedrijf hier, neem dan een kijkje op onze sponsor pagina 

ABC


ABC
EEN HART VOOR MOTOREN

Anglo Belgian Corporation, is een toonaangevende motorenfabrikant die van ontwikkeling tot indienststelling bij de klant verzorgt vanuit de Gentse site.
ABC-motoren vind je terug in schepen, locomotieven en generatorsets.

Momenteel telt ABC zon 300 medewerkers die elke dag, gepassioneerd zijn over en door motoren. In onze stabiele, familiale omgeving gaan we dagelijks voor innovatieve ideëen om onze motoren te vernieuwen, te verbeteren en te optimaliseren. Geen brandstof of toepassing is ons teveel.

Anglo Belgian Corporation werkt namelijk voortdurend aan de ontwikkeling van efficiëntere motoren met meer vermogen, een lager brandstofverbruik en dus minder uitstoot.

Meer info op : https://www.abc-engines.com/

ACE


ACE is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in Electromechanical engineering. Wij zijn actief in België en Nederland, met voor België kantoren in Gent en in Lummen.

Onze slogan is ‘Be Ingenious’. Ingenious is analyseren, ontwikkelen, ontwerpen en realiseren, met het succes van de opdrachtgever als uitgangspunt. Het is de toegevoegde waarde van individuele competenties ondersteund door een professionele organisatie met grote expertise en ruime ervaring. Het is geloven en investeren in nauwe samenwerking in de keten en co-engineering met toekomstige maakpartijen.

Samen met ons team van ingenious engineers realiseren wij projecten binnen vijf businessunits:
– Constructietechniek
– Industriële Automatisering
– Mechatronica
– Productontwikkeling
– Automotive

Werken mag niet eentonig zijn, zonder uitzicht op functieontwikkeling. Om deze reden hanteren we bij ACE een projectmatige aanpak, waarbij onze medewerkers aan de hand van wisselende uitdagingen hun carrière opbouwen. De engineers binnen deze units kennen de markt. Ze zijn up-to-date wat betreft de technologische ontwikkelingen op hun vakgebied en hebben uiteraard diepgaande en specifieke kennis.

In de cultuur van ACE ligt een diepgewortelde drang tot vernieuwing verankerd. Wel altijd pragmatisch en zonder zaken als kosten en doorlooptijden uit het oog te verliezen. Die kracht wordt al ruim 35 jaren erkend door gerenommeerde multinationals, middelgrote ondernemingen, maar ook door startende innovators en diverse onderzoeksinstellingen. De jarenlange relaties met deze opdrachtgevers bevestigen onze visie ten aanzien van samenwerking, creativiteit, professionaliteit en daadkracht. Be ingenious!

www.ace.eu/nl

BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP


Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische producten (garen, vezels, technisch textiel en technische platen), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook stofferingen.

B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt meer dan 5.000 mensen te werk, verspreid over 29 fabrieken, 18 verkoops- en distributiecentra en heeft een sterke aanwezigheid in 17 landen doorheen Eurazië, de Amerika’s en Oceanië. Het bedrijf behaalde in 2018 een omzet van €2 miljard en bedient klanten in 140 landen. B.I.G. is trouw aan zijn geschiedenis als familiebedrijf en zet zowel duurzaamheid, innovatie als zorg voor zijn werknemers centraal.

Binnen deze internationale context, willen we de continue technologische vooruitgang van Beaulieu International Group waarborgen en naar Innovation Excellence streven, zowel op het gebied van product development als in onze productieprocessen en nieuwe business modellen. Daarvoor zoeken we jonge, ambitieuze ingenieurs (m/v) die met enthousiasme in ons RED (Research Engineering Development) programma willen stappen om ons te helpen innoveren, als product & process development engineer, of als automation engineer.

Zoek je een uitdagende job in R&D of Engineering, in een jong team met ervaren coaches? Wil je onmiddellijk in actie komen? Spreekt de systematische training van je hard & soft skills binnen een goed omschreven carrièrepad jou aan? Benieuwd naar ons uniek aanbod? Neem dan contact met ons op en stuur je CV naar jobfair@bintg.com

DEME


DEME is een wereldleider op het gebied van baggeren, waterbouw en milieuwerken. Het bedrijf kan voortbouwen op meer dan 140 jaar knowhow en ervaring en onderscheid zich door een baanbrekende aanpak en innovatieve, nieuwe technologieën.

DEME heeft de ambitie te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, de groei van de wereldbevolking, de vermindering van CO2-uitstoot, vervuilde rivieren en bodem, en de schaarste aan grondstoffen. Hoewel de activiteiten van DEME begonnen met de kernactiviteit baggeren is de portfolio in de afgelopen decennia aanzienlijk gediversifieerd, met onder meer baggeren en landwinning, oplossingen voor de offshore-energiemarkt, maritiem civiele werken en milieuoplossingen.

Hoewel DEME zijn wortels heeft in België, heeft het bedrijf een sterke aanwezigheid uitgebouwd op alle zeeën en continenten en is het bedrijf actief in meer dan 90 landen. DEME kan rekenen op 5.200 hoogopgeleide professionals over de hele wereld. Met een veelzijdige en moderne vloot van meer dan 100 schepen, ondersteund door een groot eigen materieelpark , kan het bedrijf oplossingen bieden voor zelfs de meest complexe projecten.

In 2018 realiseerde DEME een omzet van 2,65 miljard euro. www.deme-group.com

VMA


VMA, gedragen door zijn medewerkers, is een betrouwbare multitechnische partner die voorziet in de behoeften van de klant via duurzame, technologische en innovatieve oplossingen in een streven naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

VMA is een klantgerichte organisatie, die gedrevenheid, resultaatgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt. Onze loyaliteit, toewijding en respect voor klanten, partners en medewerkers is cruciaal om onze doelstellingen te bereiken.

Met meer dan 900 personeelsleden waarvan 280 ingenieurs/bachelors staan we dagelijks ter beschikking van onze klanten. De omzet van VMA bedroeg in 2020 meer dan 175 Miljoen Euro.

De diverse business units opereren vanuit verschillende regionale bedrijven/sites dichtbij onze klanten waarbij het onze bedoeling is om deze strategie verder uit te breiden.

Tot de kern van VMA behoren VMA in Sint-Martens-Latem, VMA Druart in Charleroi, VMA Nizet in Louvain-la-Neuve, VMA Vanderhoydonckx in Alken en VMA be.Maintenance in Anderlecht.

Deze bedrijven werden ruim 50 jaar geleden opgericht en kenden een natuurlijke groei. Vervolgens werden de volgende bedrijven/sites toegevoegd aan de kern: VMA West (Waregem), VMA Druart (Aalst), Procool (Charleroi & Liège), VMA Antwerpen (Lint), VMA Gent Zeehaven (Evergem), VMA be.Maintenance (Le Roeulx & Mechelen), VMA Luxembourg (Schifflange), VMA Polska (Wroclaw), VMA US (Charleston), VMA Midlands (Birmingham) en VMA Polska (Katowice)

WE ARE INNOVATION DRIVEN

Bezoek onze ‘loaded with positive energy’ jobsite om de VMA drive en onze boeiende vacatures te ontdekken: www.VMAJOBS.BE

Bel, mail of stuur een berichtje naar onze Talent & Recruitment Officer Lavinia voor al je vragen over de VMA vacatures of andere HR gerelateerde vragen:
+32 491 62 34 43 • +32 9 240 98 05 • yourfuture@vma.be

Bezoek onze corporate website voor meer info over onze verschillende business units: www.VMA.BE

VPK


VPK Group is een toonaangevende verpakkingsgroep die in 1935 in België werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid van een lokale speler tot de huidige internationale leverancier van papier op basis van gerecycleerde vezels en kartonnen verpakkingsoplossingen. Om onze producten te produceren, gebruiken we gerecycleerd papier als grondstof voor onze 100% recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen.

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan onze lokale markten en delen we onze expertise en kennis over de landen heen. Zo trachten we de beste oplossing volgens de behoeften van onze klanten te garanderen waarbij we steeds streven naar een optimale en betrouwbare service.

Onze dynamische bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een unieke set van vier kernwaarden: ownership, trust, care en beyond. Ze vormen ons morele kompas en geven vorm aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

De aanhoudende groei van VPK Group is voornamelijk het resultaat van haar langetermijnvisie en engagement voor duurzaamheid, zowel ecologisch als economisch. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen betrekking heeft op ons product, onze interne en externe relaties en managementaanpak, maar ook op onze planeet.

Vandaag heeft VPK Group 6.500 mensen in dienst verspreid over 70 locaties in 20 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Aalst.

VPK Paper is een afzonderlijke business unit binnen VPK Group. Deze bedrijfstak vervaardigt jaarlijks zo’n 500.000 ton papier bestemd voor verpakkingsdoeleinden en beschikt over 3 papiermachines in Oudegem (Dendermonde).

ACTEMIUM


Actemium, merk van VINCI Energies, is 100% dedicated to industry. Binnen diverse sectoren (voeding, farmaceutica, chemie, drankenindustrie, enz.) werken we elke dag aan het optimaliseren van industriële processen. Van A tot Z, van design en concept tot het uitvoeren en onderhouden van de installaties, en met expertise in automatisering, IT, elektriciteit & instrumentatie, mechanical & piping.

Actemium vervult een voortrekkersrol in de transformatie naar een smart & sustainable industry. We zetten in op innovatie om, met een continue focus op optimalisatie, onze klanten te begeleiden naar het nieuwe industriële tijdperk en hun langetermijnontwikkeling mee te ondersteunen. Duurzaamheid staat niet alleen hoog op de agenda binnen groep VINCI Energies, die tegen 2030 de uitstoot met 40% wil verminderen en tegen 2050 CO²-neutraal wil zijn, maar zeker ook bij onze klanten. Door de nieuwste en meest innovatieve technologieën op het best mogelijke moment in te zetten, kan Actemium mee het verschil maken.
Denk bvb. aan AI voorspellingen rond energieverbruik van de fabriek, of het 3D printen van reserveonderdelen door een lasrobot bij een staalfabrikant. We streven hierbij naar een human-centered production en zetten de werknemer centraal, ondersteund door de kracht van machines en automatisering.

Door zowel milieu als eindgebruiker voor ogen te houden, creëren we maatschappelijke waarde en bouwen we mee aan een duurzame toekomst.

Wereldwijd heeft Actemium een netwerk uitgebouwd van meer dan 22.000 medewerkers, actief in 42 landen. Actemium België telt ruim 900 medewerkers, verspreid over 8 vestigingen in België (Aalter, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven, Luik, Merelbeke en Zwijndrecht), 1 vestiging in Frankrijk (Vannes) en 1 vestiging in China (Shanghai).

Samen met jou en onze klanten gaan we verder dan het creëren van oplossingen… We bouwen aan de industriële wereld van morgen!

Gepassioneerd door software development, elektriciteit, instrumentatie, automatisering of montage en klaar om mee het verschil te maken? Ontdek jouw perfecte match op https://jobs.actemium.be of neem contact op via jobs.be@actemium.com.

ARCELORMITTAL


Het creëren van innovatieve en duurzame staalproducten voor een brede waaier van dagelijkse toepassingen is waar wij – het ArcelorMittal Belgium team – voor staan. Auto’s, windturbines, designwoningen… overal waar je kijkt, kom je ons staal tegen. Onze sterke punten zijn duidelijk: we werken met hoogopgeleide professionals, we staan dicht bij onze klanten en onze infrastructuur maakt samenwerking met complementaire sectoren mogelijk. Daarnaast wordt ons staal ook gezien als de hoeksteen van een circulaire economie en als basismateriaal voor hernieuwbare energie.

Doorheen onze sites in Gent, Luik, Genk & Geel, ligt de nadruk op veiligheid, innovatie en kwaliteit. De kracht van onze onderneming ligt in ons vermogen om te innoveren en de grenzen van de staalproductie continu te verleggen om nog meer te evolueren in de richting van de ‘slimme fabriek van de toekomst‘. We zoeken voortdurend naar doorbraken in processen, werkmethodes en producten en ontwikkelen vandaag reeds een visie over waar we binnen 20 jaar wil staan. Hierin speelt ‘Industrie 4.0’ een hoofdrol, wat onze manier van produceren de komende tien jaar fundamenteel zal veranderen. Centraal in dit verhaal staan onze collega’s. Geen vooruitgang immers zonder teamwerk!

Start de transformatie op https://belgium.arcelormittal.com/jobs/

ATLASCOPCO


Passionate people create exceptional things. At Atlas Copco we believe in challenging the status quo, always looking for a better way. Our leading-edge technology enables us to innovate for a sustainable future. We believe that people make it happen and with us you are empowered to act. Your ideas can make a real difference and contribute to the quality of life for people everywhere. We offer a wide range of interesting job roles and many opportunities to grow. This is where it begins – Join us at the Home of Industrial Ideas.

CLAREBOUT


Crazy about potatoes? Dan zit je bij goed bij Clarebout! We zijn al meer dan 30 jaar specialist in de productie van diepgevroren aardappelproducten. Clarebout Potatoes is een sterk groeiend familiebedrijf met productievestigingen in Heuvelland en Waasten. Onze heerlijke frietjes worden geëxporteerd naar meer dan 60 landen wereldwijd.

Het bedrijf, dat zijn wij allemaal samen. Net zoals bij onze aardappelen investeren wij ook in de groei van onze medewerkers. Je komt terecht in een hoogtechnologisch bedrijf waar je elke dag kan bijleren. Zowel persoonlijk als professioneel krijg je de kans om je volop verder te ontwikkelen.

Zin in een leuke en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden? Ontdek ons aanbod op jobs.clarebout.com!

Wie weet ben jij wel het zout op onze frietjes!

DAIKIN


Daikin Europe N.V. is the European headquarters of the Japanese company, Daikin Industries Ltd. We design, manufacture and distribute air conditioning and heating systems for commercial, residential and industrial applications. Our headquarters are located in Ghent, Brussels and Ostend, but through our sales networks we also have a presence throughout Europe, Africa and the Middle East.

We are the market leader in the field of air conditioning and also offer Total Comfort Solutions in the fields of cooling, heating, ventilation and related techniques.

In addition, as a company we are constantly expanding, with extensive international contacts, a pleasant, stimulating working environment, extensive training and coaching, … Daikin Europe N.V. has many trump cards. However, our highly motivated employees are our greatest asset. That is why we are always looking for new talent.

DD engineering


DD Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau. We behandelen investeringsprojecten van A tot Z, waaronder volledig nieuwe productiesites, uitbreidingen of optimalisaties van deze productiesites binnen de procesindustrie. De procesindustrie is in de brede zin van het woord, waaronder de voedingssector, chemie, afvalverwerking, vloerbekleding, … We nemen het project in handen en werken steeds samen met de klant op een pragmatische manier. Zelf zeggen we graag: “We engineering de fabrieken van morgen!”.

En er is meer dan engineering en uitdagende projecten! Van teammeetings, avondjes op café, op stap met het wielerpeloton, teambuildings, … De sfeer zit er alvast in en we zijn graag samen! Samenwerken in een goede verstandhouding is voor ons dan ook heel belangrijk.

www.ddeng.be

EXXONMOBIL


ExxonMobil is the largest oil company in the world. It is active in more than 200 countries. We achieved this by combining the first-class talents of our employees with first-class results in all areas we operate in. We believe in our people and are constantly looking for new talent. This is why we offer our employees every opportunity to develop their abilities. Everyone who starts working at ExxonMobil is offered a real career, not only a job. Training, regular job rotation and flexibility are key concepts for a successful career at our company. ExxonMobil has – compared with the small size of the three countries – a relative high number of plants and other sites in the Benelux. There are two ExxonMobil refineries, five chemical plants, a center for research and development, a lube oil blending plant and several offices. Besides, the biggest ExxonMobil service station can be found here.

More info on: http://www.exxonmobil.com/

SBE


SBE mixt jarenlange expertise met jeugdige creativiteit tot innovatieve bouwkundige en elektromechanische ontwerpen voor binnen- en buitenland. Zo bouwen we samen met overheden, aannemers en andere opdrachtgevers op een duurzame manier aan de wereld van morgen. Ons team van meer dan 140 enthousiaste ingenieurs en BIM designers en onze +30 jaar ervaring op de teller, maken van SBE een sterke en betrouwbare partner op de (inter)nationale markt. Met creatieve maatschappelijke verbeelding en solide procesbeheer focussen we ons op 5 kernactiviteiten: waterbouw, burgerlijke bouwkunde & infra, urbanisme & ontwerp, industriële constructies & gebouwen en elektromechanica. Hiervoor wisselt SBE moeiteloos van hoedje: van integraal ontwerper van bouwkundige constructies, tot projectmanager van de haalbaarheidsfase tot oplevering.

Op zoek naar ‘a great place to work’? Dan zit je zeker goed bij SBE! We kijken steeds uit naar gedreven mensen met een hart dat sneller gaat kloppen voor innovatieve ideeën en creatieve ontwerpen. We proberen onze medewerkers voortdurend te triggeren met uitdagende projecten waar ze hun tanden in kunnen zetten. Daarnaast houden we van verbondenheid tussen collega’s. We dagen elkaar uit met stevige teambuilding of activiteiten die soms een sportieve inspanning en dan weer een smakelijke ontspanning vragen.

Interesse? Meer info vind je op https://sbe-engineering.com/nl/.

SOFICS


SOFICS is world leader in innovative IC design for protection against Electrostatic Discharge (ESD). The company was founded as a subsidiary of Sarnoff Corporation, inventor of colour television, LCD & CMOS processing, but since June 2009 it has been a fully independent Flemish company with offices in Gistel, West Flanders and Aalter, East Flanders. SOFICS offers its employees challenging positions with interesting learning experiences, within an attractive corporate culture in which an entrepreneurial spirit and a pleasant and fun working atmosphere prevail. We are constantly creative, dynamic and innovative. In SOFICS you will find a prestigious market leader who gives you stability and a vision for the future.

Our teams develop, renew and commercialize a portfolio of know-how and patents (intellectual property – IP) for the protection of ICs against Electrostatic Discharge (ESD). Our innovations are at the intersection of circuit design, process technology, semiconductor physics, all ‘hot-consumer’ applications and your ground breaking creativity. You will find our solutions in your mobile phone, your digital camera, your payment card, your most advanced game console, your PC, your PDA, your digital television and DVD player, your large and small screens, and even in the electronics of your car. Specifically, we have developed a completely new patented technology in the past year to protect ICs against the extreme conditions and demanding reliability tests of the modern car industry.

With us you work in a wide range of IC technologies (CMOS, BiCMOS, BCD, SOI …) including the most advanced 4nm FinFET technology and you also work with a wide range of demanding applications such as high frequency, high data speed ICs, high voltage ICs, ASICs, FPGAs, communication ICs, chip card ICs, automotive ICs, analog and digital ICs …

Our growth and stability are backed by an impressive customer list of absolute top companies with which we execute long-term agreements … including Toshiba, Sony, Infineon, ST-Microelectronics, RICOH, Altera, PMC-Sierra, OKI, Seiko-Epson, Renesas ( Hitachi-Mitsubishi), SHARP, Fujitsu, Matsushita (Panasonic), CSR, Icera …

The mission of SOFICS is to be a market leader in a stable and entrepreneurial environment, with superior knowledge and expertise of top-class engineers, within a company framework where responsibility, team spirit and mutual respect are of paramount importance; where continuous training is a must; where customer focus is paramount and where long-term relationships with our customers are pursued.

In financial terms, SOFICS is referred to as a fast grower with solid profit figures and an innovative entrepreneur with a strong customer list and a stable cash flow.

UNILIN


UNILIN, een wereldwijde referentie in interieurdesign en bouwmaterialen met sterke Belgische roots. Bij UNILIN produceren we laminaat, samengesteld parket en luxe vinylvloeren onder de merknamen Quick-Step en Pergo. Vloerbekleding dus? Dat niet alleen! Wij produceren ook plaatmateriaal op houtbasis (spaanplaat, MDF), decoratieve panelen, daksystemen en isolatieplaten. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een kwalitatieve en duurzame afwerking van uw woning vindt u bij UNILIN. UNILIN heeft wereldwijd 4.900 mensen in dienst in 20 productielocaties. Sinds 2005 is UNILIN onderdeel van het Amerikaanse beursgenoteerde bedrijf Mohawk Industries, dat ‘s werelds grootste vloerenbedrijf is met productiefaciliteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. UNILIN onderscheidt zich als een gepassioneerd, innovatief groeibedrijf dat zijn succes heeft gebouwd op echte ondernemers op alle niveaus. De UNILIN bedrijfscultuur kenmerkt zich door investeringen in technologie en mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem.

Unilin.com/nl

VANDEWIELE


VANDEWIELE is een internationale en hoogtechnologische machinebouwer, actief in de textielindustrie. Wist je dat de meest recente tapijtmachine over meer dan 6000 motoren beschikt? Onze machines zijn gigantische mechatronische systemen waar software, elektronica, mechanica en data samenkomen.

 Onze hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk. Wereldwijd werken 420 ingenieurs, waarvan een 100tal In België, dagelijks aan het uitdenken en ontwikkelen van (nieuwe) machines. Daarnaast beschikken we over een state-of-the art productieomgeving, waarbij het ganse productieproces van A tot Z inhouse wordt gerealiseerd.

 Wij zijn continu op zoek naar ingenieurs om ons R&D- en productieteam te versterken: Jobs | Jobs Vandewiele.

Vind je niet meteen een passende job? Aarzel zeker niet om toch eens te komen luisteren!

Vandewiele heeft zoveel technische projecten en uitdagingen dat we ervan overtuigd zijn dat we samen een job vinden die bij jou past!

YARA SLUISKIL


Yara Sluiskil is de grootste productievestiging van het Noorse bedrijf Yara International dat wereldwijd in 52 landen vestigingen heeft. Yara Sluiskil maakt stikstofhoudende kunstmest en industriële chemicaliën, zoals Air1 en NOxCare waarmee schadelijke stikstofoxiden (NOx) wordt afgevangen. Ook produceert Yara CO2 voor allerlei toepassingen, zoals bijvoorbeeld de bubbels in frisdrank en bier. In Sluiskil staan fabrieken die wat betreft veiligheid, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid bij de top van de wereld horen. Per jaar wordt 5 miljoen ton eindproduct verladen. Door de uitgebreide kennis, het internationale netwerk en 100 jaar ervaring, is Yara in een unieke positie om een van de grootste uitdagingen aan te gaan, namelijk voldoende gezond, betaalbaar en veilig voedsel voor iedereen.

Yara Sluiskil is one of the production sites of the Norwegian company Yara International. Yara has offices in 52 countries worldwide, sells its products in more than 160 countries and has nearly 15.000 employees. Yara Sluiskil has been located around the Canal Zone Ghent-Terneuzen since 1929, making nitrogen fertilizers and industrial chemicals, such as Air 1®, NOxCare® and CO2 for the soda and beer breweries.
Yara’s mission is ‘responsibly feed the world and protect the planet’. Yara’s knowledge, products and solutions grow farmers’, distributors’ and industrial customers’ businesses profitably and responsibly, while protecting the earth’s resources, food and environment.
Sluiskil is one of the largest production sites within Yara International. In 2016, more than 5 million tons of product were shipped. The factories belong to the most efficient and reliable in the world.
https://www.yara.nl/

ARLANXEO


ARLANXEO is een wereldleider op het gebied van synthetische rubber met een omzet van zo’n 3 miljard euro (2019) en ongeveer 3.900 medewerkers verspreid over 20 productiesites in 10 landen. ARLANXEO is opgericht in april 2016 als een joint venture van LANXESS en Saudi Aramco, waarbij sinds 1 januari 2019 Saudi Aramco het eigenaarschap voor 100% heeft overgenomen. Het hoofdkantoor van ARLANXEO zetelt in Den Haag, Nederland.

De kernactiviteit van ARLANXEO is de ontwikkeling, productie en verkoop van synthetische hoogkwalitatieve rubbers, met toepassingen in de automobiel- en bandenindustrie, de farmaceutische industrie, de bouw en olie- en gaswinning.

Bij ARLANXEO Belgium nv, de productiesite in Zwijndrecht, zorgen 340 competente en gemotiveerde medewerkers voor kwaliteit van topniveau. http://www.arlanxeo.com

BARCO


Barco designs technology to enable bright outcomes around the world. Seeing beyond the image, we develop visualization and collaboration solutions to help you work together, share insights, and wow audiences. Our focus is on three core markets: Enterprise (from meeting, classroom and control rooms to corporate spaces), Healthcare (from the radiology department to the operating room), and Entertainment (from movie theaters to live events and attractions). In 2020, we realized sales of 770 million euro. We have a global team of 3,300 employees, whose passion for technology is captured in 461 granted patents.

https://www.barco.com/en/

BASF


Onze BASF-collega’s werken wereldwijd samen om innoverende oplossingen en geavanceerde concepten te ontwikkelen. Hun passie doet ons bedrijf vooruitgaan en versterkt onze leiderspositie in de sector. BASF verwelkomt dynamische teamplayers, gepassioneerde en creatieve persoonlijkheden.

Jaarlijks werven wij ingenieurs aan met verschillende vakgebieden: werktuigkunde, elektrotechnieken, energie, chemische technologie, materiaalkunde, bouwkunde, logistiek, etc. BASF biedt iedereen een aangename werkomgeving, met stevige opleidingstools en een actief jobrotatiebeleid. Je hebt zelf je carrièrepad in handen. Dit kan verrassende wendingen nemen!

Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar ondernemerschap en innovativiteit beloond worden. BASF biedt bovendien een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan voordelen, zoals bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, internetvergoeding, maaltijdcheques en een interessant verzekeringspakket.

Met onze slagzin “We create chemistry” doelen we op onze productie van hoogwaardige producten en intelligente oplossingen. Zo speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op globale uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit. Met meer dan 110.000 medewerkers staan we ten dienste van klanten en partners in bijna alle landen van de wereld.

We zoeken jouw talent in onze BASF-familie!
Aarzel niet om ons te contacteren via rekrutering@basf.com.

CARGILL


Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met landbouwers, klanten en overheden helpen we mensen groeien en zich ontwikkelen, steunend op onze expertise en meer dan 150 jaar ervaring. We hebben 160 000 werknemers in 70 landen. Cargill heeft vestigingen in onder andere: Antwerpen, Gent, Izegem, Vilvoorde, Mechelen, Sas van Gent, Bergen op Zoom, … Cargill’s activiteiten in deze sites zijn onder meer:

  • Cacao en chocolade
  • Verwerking van granen en oliezaden
  • Verwerking van oliën en vetten
  • Biodiesel
  • Alcohol
  • Zoetstoffen, textuurmiddelen en zetmeelproducten
  • Onderzoek en ontwikkeling

https://www.cargill.com/

CONSULTES


Consultes is een allround partner voor bedrijven op vlak van milieu, preventie en energie. Onze experten nemen een coördinerende, ondersteunende of adviserende rol op binnen de bedrijven om ze met een deskundige en pragmatische aanpak op een hoger niveau te tillen.

Het 30-koppige Consultes-team met kantoren te Kortrijk, Gent en Antwerpen ontwikkelde een eigen expertise op vlak van afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, explosieveiligheid, lucht, REACH & CLP, machineveiligheid, Welzijnswetgeving, Vlarem, verpakkingen, ARAB & Codex, gevaarlijke producten, omgevingsvergunning, ADR, … .  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …). Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken over een uitgebreid netwerk.

Meer info op:  https://www.consultes.be/

DAMEN


Damen Naval offers you a career that is challenging, exciting and fun in equal measure. You could join our team – over 500 professionals in our locations in Schiedam and Vlissingen. The Naval division of the family-owned Damen Shipyards Group is renowned internationally for its on-time, on budget delivery of high-quality naval vessels, as well as its role of full-service provider, or integrator, throughout the life-cycle of its products. The division has a rich history reaching back over 140 years and is proud of its long tradition of serving the Royal Netherlands Navy (RNLN), the launching customer of eight successive generations of Damen Combatants. Today, Damen Naval operates yards and specialist engineering companies in the Netherlands, Belgium and Romania and additionally constructs vessels at non-Damen locations of clients’ choosing all around the world. Damen Naval is looking towards the future. Together with its partners, the division undertakes in-depth R&D with a view to optimising the efficiency of naval shipbuilding processes for the future. Are you ready for duty?

JAN DE NUL


Design. Build. Connect. Jan De Nul Group geeft vorm aan water en land. Wereldwijd. Van complexe diensten aan de offshore energie- en energietransitiesector, over grote bagger- en verdedigingswerken op de rand van water en land, tot uitdagende civiele en milieuwerken. Goed geïntegreerde competenties en investeringen leiden tot creatieve, duurzame en innovatieve oplossingen. Zo levert Jan De Nul Group resultaten voor tevreden klanten. Vandaag, maar ook morgen.

Honger naar kennis, uitdagingen en innovatie? Dan zit je goed bij ons! Elke dag werken we bij Jan De Nul Group als één team aan een toekomst waar duurzaamheid, kwaliteit en mensen centraal staan. Zie je jezelf werken aan de kust van Benin, windturbines plaatsen in Taiwan of tunnels renoveren in Brussel? Of draag je liever je steentje bij voor een beter milieu? Zowel op kantoor als op onze werven bouw je mee aan de wereld van morgen. Herken jezelf, ga met ons recht door zee en bereik het onmogelijke! Bezoek alvast onze website via: https://jobs.jandenul.com/nl

MARELEC


Marelec ontwerpt en produceert hoogtechnologische portioneer- en sorteersystemen voor de wereldwijde, voedselverwerkende industrie. Als sterk groeiende, technisch sterke en innovatieve speler geven onze medewerkers mee vorm aan onze toekomst en dit in verschillende afdelingen zoals R&D, Ontwerp, Productie, Service en E&I (hard- en software).

https://jobs.marelec.com/home/

https://www.marelec.com/home/

https://www.facebook.com/MarelecFoodTechnologies

https://www.linkedin.com/company/marelec-food-technologies-be/posts/?feedView=all

TOTALENERGIES


Over TotalEnergies in de wereld 

TotalEnergies is een wereldwijd multi-energiebedrijf dat energie produceert en levert: olie en biobrandstoffen, aardgas en groen gas, hernieuwbare energiebronnen en elektriciteit. De 105.000 medewerkers zetten zich in voor energie die steeds betaalbaarder, schoner, betrouwbaarder en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. TotalEnergies is aanwezig in meer dan 130 landen en plaatst duurzame ontwikkeling in al zijn dimensies centraal in zijn projecten en activiteiten om bij te dragen tot het welzijn van de bevolking

Cultuur & Waarden 

Onze mentaliteit en manier van werken is wat onze bedrijfscultuur onderscheidt. Het stelt ons in staat om onze ambitieuze projecten uit te voeren zodat onze mensen zich kunnen ontplooien en hen de kans te geven om zich verder te ontwikkelen.

Wie zoeken we? 

Bij TotalEnergies zetten we ons in om oplossingen te vinden voor de uitdaging van de klimaatverandering, terwijl we ook de sociale en economische ontwikkeling in de wereld ondersteunen door betaalbare, duurzame en schone energie te leveren.

Om onze doelstellingen te bereiken zijn we op zoek naar jonge afgestudeerden met groeipotentieel, die graag willen leren, initiatief nemen en verantwoordelijkheid nemen. Bij TotalEnergies is er plaats voor ondernemerschap, continue verbetering en verdere loopbaanontwikkeling, lokaal of internationaal.

Hoe kan ik solliciteren? 

Bezoek onze website https://www.careers.totalenergies.com. Je vindt er alles over onze beroepen, de voordelen, de mogelijkheden en het rekruteringsproces.

VINTECC


Vintecc (www.vintecc.com) is a technology provider for smart & connected machines. We strongly believe the future of machines is smart, virtual, connected and artificial. That is exactly the reason why we specialized ourselves in 3 main pillars:
– Projects: Smart & custom machine software development (Vintecc project)
– Virtual: Virtual commissioning, digital twin simulations (Dual)
– IoT: Data collection, exploration, analytics & AI algorithms (Capture)

As an accessible, hands-on partner and a team of 20+ engineers, we go beyond theory and are passionate about implementing state-of-the-art technologies in industrial applications.

VOESTALPINE SADEF


Voestalpine Sadef produceert koudgevormde stalen profielen op 35 profileerlijnen. Wij leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag. Wij leveren stalen profielen voor transportbanden, hoogbouwmagazijnen, machinebouw, HVAC-toepassingen, kraan- en hefsystemen, bouwtoepassingen, componenten voor cabinebouw , enz… Wij maken oplossingen voor onder meer volgende sectoren: bouw, solar, industrie, cabines, mobiliteit … Dankzij continue investeringen en bijsturingen is onze productiesite toonaangevend in de sector, always one step ahead. Niet alleen bij voestalpine Sadef is het een focus, ook bij de groep voestalpine ligt de nadruk op investeren in innovatie en betere processen.

Onze stalen profielen op maat krijgen extra toegevoegde waarde door tal aan mogelijkheden voor nabewerking die Sadef aanbiedt. Alles gebeurt in eigen huis door eigen experten: oppervlaktebehandeling, verbindingstechnieken, schroefdraad, profielen met verschillende plaatdiktes of in roestvast staal, vrij vormbuigen, buigen in lijn … Via co-engineering zorgt een eigen expertenteam van salesmensen en ingenieurs ervoor dat iedere klant met een geoptimaliseerd stalen profiel zijn project kan realiseren. Op deze manier zijn wij een echte profile solutions provider voor onze klanten.

Bij voestalpine Sadef werken 600 VIP’s (very important profiles). Wij zijn continue op zoek naar ingenieurs die onze verschillende afdelingen willen komen versterken: kwaliteit, engineering, mechatronics design, tooling design, electrical engineering en produtie. Meer info over onze vacatures vind je terug op www.vipjob.be