Deze activiteit toevoegen aan jouw persoonlijke agenda

Datum | Tijd
donderdag 20/02/2020
08:15 - 16:00

Locatie
Plateau
Jozefplateaustraat 22 9000 - Gent


[Vertrek bus aan campus Boekentoren (Gent) 8u15]

Beste student

Wij nodigen jou met veel plezier uit op onze Total Discovery day.  We tonen jou graag dat we veel meer zijn dan een verdeler van brandstoffen.  Total is een wereldwijd geïntegreerde producent en leverancier van energie, een toonaangevend internationaal olie- en gasbedrijf en met SunPower ’s werelds op één na grootste zonne-energiebedrijf.

Wil jij samen met onze 100.000 werknemers wereldwijd in 130 landen streven naar betere energie, die veiliger, betaalbaarder, schoner en toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen? Om onze uitdagingen voor de komende 20 jaar – voldoen aan de energiebehoeften van een groeiende wereldbevolking én het beschermen van de planeet en de globale opwarming beperken – hebben we jou nodig! Ga samen met ons deze ambitieuze uitdagingen aan.

We leggen je het graag in detail uit tijdens onze Total Discovery Day op donderdag 20 februari in onze raffinaderij in Antwerpen.  We nodigen daarom alle masters of science en masters in de industriële wetenschappen uit de richtingen Chemie, Elektrisch, Elektromechanica, Elektrotechniek, Materiaalkunde, Werktuigkunde en bio-ingenieurs uit om kennis te maken met de Total Groep in België.  Aan de laatstejaarsstudenten bieden we een overzicht van de specifieke jobprofielen die we bij Total zoeken.

Vertrek bus aan campus Boekentoren (Gent) om 8u15

Registreer je dan via onderstaande link!

Interesse?

#

Comments are closed