Altijd al gedroomd van zelf de beste cocktails uit je mouw te kunnen schudden? Of ben je benieuwd wat de do and don'ts zijn van de cocktailwereld? je kan het allemaal komen ontdekken op onze cocktailworkshop! Voor de prijs van slechts 8 luttele eurootjes (of 12 voor onze niet-werktuigkundige vriendjes) dompelen we je een hele avond onder in de allerbeste cocktails. Tussendoor zal er ook een presentatie gegeven worden door onze sponsor Deloitte. Mede dankzij hen is deze cocktailavond mogelijk aan een scherpe prijs.  Schol!

Voor de mensen die liever geen alcohol drinken zijn er ook mocktails voorzien. Je kan ter plaatse beslissen of je voor de mocktails of cocktails kiest.

Tijdens deze activiteit worden er broodjes voorzien. Gelieve in de opmerkingen te plaatsen welk broodje je zou willen eten. De lijst met broodjes vind je hier.

We spreken af om 17:45 aan de plateau vanwaar we met auto's naar Wondelgem (Waalbrugstraat 40) gaan. Als je rechtstreeks naar daar zou gaan mag je ons dat altijd laten weten. Er is voor iedereen plaats voorzien in de auto's.

Cocktails met liefde gemixt, drink je met verstand

 

#

Comments are closed