Deze activiteit toevoegen aan jouw persoonlijke agenda

Datum | Tijd
dinsdag 08/03/2022
16:00 - 20:30

Locatie
Vandewiele NV
Michel Vandewielestraat 7 - Kortrijk (Marke)


Ken jij Vandewiele nog niet? Schrijf je dan snel in en ga mee op bedrijfsbezoek om een kijkje te nemen. Transport zal voorzien worden en jullie kunnen na het programma genieten van een receptie en broodjes. We verzamelen aan de plateau om 16u. Indien je rechtsreeks zou gaan, verwachten we je daar om 16u45.

——–

VANDEWIELE is een internationale en hoogtechnologische machinebouwer, actief in de textielindustrie. Wist je dat de meest recente tapijtmachine over meer dan 6000 motoren beschikt? Onze machines zijn gigantische mechatronische systemen waar software, elektronica, mechanica en data samenkomen.

 Onze hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk. Wereldwijd werken 420 ingenieurs, waarvan een 100tal In België, dagelijks aan het uitdenken en ontwikkelen van (nieuwe) machines. Daarnaast beschikken we over een state-of-the art productieomgeving, waarbij het ganse productieproces van A tot Z inhouse wordt gerealiseerd.

 Wij zijn continu op zoek naar ingenieurs om ons R&D- en productieteam te versterken: Jobs | Jobs Vandewiele.

Vind je niet meteen een passende job? Aarzel zeker niet om toch eens te komen luisteren!

Vandewiele heeft zoveel technische projecten en uitdagingen dat we ervan overtuigd zijn dat we samen een job vinden die bij jou past!

Schrijf je in

Er kunnen geen reserveringen worden geplaatst voor deze activiteit.

#

Comments are closed