Deze activiteit toevoegen aan jouw persoonlijke agenda

Datum | Tijd
woensdag 02/03/2022
16:15 - 19:15

Locatie
DD Engineering
Ottergemsesteenweg 703 - Gent


Ken jij DD Engineering nog niet? Schrijf je dan snel in en ga mee op bedrijfsbezoek om een kijkje te nemen. Een foodtruck en drank zal door hen voorzien worden waar jullie van kunnen genieten. Voor zij die graag samen fietsen, we verzamelen aan de plateau om 16u05. Indien je rechtsreeks zou gaan, verwachten we jullie om 16u15 aan het kantoor.

————

DD Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau. We behandelen investeringsprojecten van A tot Z, waaronder volledig nieuwe productiesites, uitbreidingen of optimalisaties van deze productiesites binnen de procesindustrie. De procesindustrie is in de brede zin van het woord, waaronder de voedingssector, chemie, afvalverwerking, vloerbekleding, … We nemen het project in handen en werken steeds samen met de klant op een pragmatische manier. Zelf zeggen we graag: “We engineering de fabrieken van morgen!”.

En er is meer dan engineering en uitdagende projecten! Van teammeetings, avondjes op café, op stap met het wielerpeloton, teambuildings, … De sfeer zit er alvast in en we zijn graag samen! Samenwerken in een goede verstandhouding is voor ons dan ook heel belangrijk.

www.ddeng.be

Schrijf je in

Er kunnen geen reserveringen worden geplaatst voor deze activiteit.

#

Comments are closed