Deze activiteit toevoegen aan jouw persoonlijke agenda

Datum | Tijd
van zaterdag 02/07/2022 tot zondag 03/07/2022

Locatie
Tuin van Berten
Doornstraat 37 - 9170 Sint-Gillis-Waas


Beste PKari en enthousiastelingen!

Met veel verdriet moeten enkelen onder ons het studentenleven inruilen voor het werkleven en dus ook jammer genoeg afscheid nemen van het bestuursleven bij PKarus. Maar niet getreurd, we komen zeker nog ene (of meerdere) drinken volgend jaar!

Alle studenten werktuigkunde-elektrotechniek zijn welkom op onze BBQ! Hier zal ook de officiële verkiezing voor het bestuur van volgend jaar plaatsvinden. Alle enthousiastelingen die graag een postje willen in het bestuur of medewerker willen worden van PKarus (de tofste plateaukring) kunnen zich kandidaat stellen!

Ziehier een korte omschrijving van alle postjes. Belangrijk om te weten, je staat er nooit alleen voor! Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie zou willen over bepaalde posten. Opgeven welke post je graag zou verwezenlijken in het bestuur (of als medewerker) volgend jaar kan je via deze link doorgeven.

INSCHRIJVEN voor de BBQ is VERPLICHT voor 26/06/2022! Overnachten is mogelijk mits het meebrengen van eigen gerief (inclusief tent en matras).

Schrijf je in

Er kunnen geen reserveringen worden geplaatst voor deze activiteit.

#

Comments are closed