Ook PKarus vindt dat dat een gezonde geest in een gezond lichaam hoort, daarom organiseren we samen met VPK een initiatie baanwielrennen. Deze zal plaats vinden in de Eddy Merckx piste in Gent op maandag 24 april Gent We zullen 2u (20u-22u) koersen onder begeleiding van een gediplomeerde initiator. Fietshuur en helm zijn tevens inbegrepen in de prijs maar je eigen pro helm/fiets mag natuurlijk ook gebruikt worden. Wie eigen klikpedalen heeft, kan deze meebrengen met bijhorende schoenen en op de fiets laten plaatsen door de mekanieker. Deelnemers zonder eigen pedalen krijgen pedalen met riempjes en rijden met sportschoenen.

Heb je dit al altijd eens willen doen? Of wil je definitief bewijzen dat jij de snelste bent? Aarzel dan niet en schrijf je in want de plaatsen zijn beperkt!

Kostprijs: 5 euro voor WE student- 8 euro voor niet-WE student

Door de grote vraag naar deze activiteit vragen wij om direct het gepaste bedrag over te schrijven op BE65 7360 5552 6096 met als mededeling ‘Baanwielrennen’ + uw naam VANAF DE INSCHRIJVING BEVESTIGD IS

Deze activiteit is spijtig genoeg al volzet. Je kan wel inschrijven op de reservelijst, dan contacteren we jou als er een plaatsje vrijkomt!

#

Comments are closed